Winkel

De winkel is gesloten

Voor Route Bult en route Geit zijn nog  kaartjes aan de kassa te krijgen.

MFC de Wetering, Bonte Wetering 89, 6823 JC Arnhem

 

Pay What You Can:
Wij willen het Herfsttheater financieel toegankelijk houden. Daarom kun je bij alle tickets kiezen voor de prijs waarvoor jij ruimte hebt in je portemonnee.
Kan je het geld missen? Dan betaal je € 14,00. Heb je iets minder te besteden? Dan kan je kiezen voor de tarieven van € 8,00 of € 11,00 per ticket. Vul bij het afrekenen de kortingscode ‘acht’ in als je € 8,00 wilt betalen en ‘elf’ in als je € 11,00 wilt betalen.

Daarnaast kun je met je Gelrepas voor € 4,00 naar ons Herfsttheater. Heb je een Gelrepas? Dan kun je bij het afrekenen de kortingscode ‘gelrepas’ invoeren.

Let Goed op! Als je gebruik wilt maken van dezelfde kortingscode kun je niet alle kaartjes tegelijk bestellen. De korting wordt van het totaalbedrag afgetrokken. Je moet dan dus ieder kaartje apart bestellen en de kortingscode iedere keer invullen!


Procedure:
Klik om de codes toe te passen op het veld Waardebon naast de knop “waardebon toepassen”. Vul hiervoor bij de bestelling in het vakje Waardebon code: ‘gelrepas’ of ‘elf’ of ‘acht’ in, klik daarna op “waardebon toepassen”. Ga dan naar afrekenen.
Gelrepashouders vullen daar bij “bestelnotities” het nummer van hun Gelrepas in.

Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met de bestelgegevens.
Met deze mail (geprint of op smartphone) kun je jouw kaartjes ophalen tot 5 minuten voor aanvang. Maak je gebruik van Gelrepas-korting vergeet dan niet ook je Gelrepas mee te nemen.

Je kunt ons ook een donatie geven door één van de donatiebusjes mee te nemen in je bestelling.


Je kunt online tickets kopen tot zondag 19 november 12:00 uur, daarna sluit de winkel.
Voor de voorstelling van zaterdag kun je kaartjes kopen tot  16:00 uur via de webwinkel. Daarna kun je voor de voorstelling nog kaartjes kopen bij de kassa van het MFC de Wetering, Bonte Wetering 89, 6823 JC Arnhem. Graag zoveel mogelijk gepast geld meenemen.

 

Toont alle 9 resultaten