Video’s Route Geit 2018

11 meisjes en een drilboor

Locatie: Beekdal Lyceum

Delen op social media is niet toegestaan.

Van Ford en de loopband meets Buurman en Buurman naar; door Barbapapa beïnvloede, zachte oase van rust. Zagen, boren, vijlen, bijlen, elf meisjes en een drilboor. Ik heb het gevoel alsof ik nergens aan mag zitten..

Het kan iedereen overkomen – Verhalen bij de Buren

Locatie: Woonkamer van Gertjan & Marjon

Delen op social media is niet toegestaan.

Een praktijk aan huis. Vreemde Verhalen. Intieme ontboezemingen. Donkere gedachten. Heftige ervaringen. Blinde paniek en woekerende wanhoop. Hij ziet en hoort alles van iedereen…. Wat als je door de bomen het bos niet meer ziet?

Het land van (n)ooit

Locatie: Viaduct Rosendaalseweg

Delen op social media is niet toegestaan.

Achter de pilaren, onder het viaduct, bevindt zich een land dat voor het daglicht onzichtbaar is. Een rondtrekkend volk heeft zich hier gevestigd in een dorp dat bevroren lijkt. Maar wanneer de zon ondergaat komt er een waar feest tot leven. Wij verwelkomen u met open armen in onze wereld achter de pilaren! Zijn wij dan ook welkom in uw wereld?

Terwijl u wacht

Locatie: Medisch Centrum Het Span

Delen op social media is niet toegestaan.

We kijken naar het sociale gestuntel van de wachtkamer. De een wil een praatje, de ander kijkt niet op van zijn telefoon. Met als gevolg ongemakkelijke stiltes, gekunstelde gesprekjes en plotselinge overeenkomsten. terwijl u wacht is een mix van leedvermaak, vertedering en herkenning.

Beminnelijk kleurenpalet

Locatie: Clubhuis UDI

Delen op social media is niet toegestaan.

Een muzikale kleurrijke zoektocht. Totaal opgaand in dat ene. Dat ene iets… Dat zij zo graag wil beminnen.

Hier vind je de video’s van route BULT.