Video’s Route Bult 2018

Neenies

Locatie: Jongeren centrum Sperwer

Delen op social media is niet toegestaan.

Ik waan mijn weg door deze donkere kamer. Mijn zaklamp vastgeklemd in mijn rechterhand. Om mij heen zie ik blauwe bundels met licht. Als discoballen schieten ze om mij heen. Links, rechts en op en neer. Een feestje om naar te kijken.

Ode aan de Kromkommer

Locatie: Zorgboerderij Tokhok

Delen op social media is niet toegestaan.

Kromme komkommers, dat zijn best vreemde dingen toch? En die rechte dan, ook best vreemde dingen toch? Tussen de planten in de kassen van Zorgboerderij Tokhok spelen we een scène waarbij recht krom is en krom óók gewoon krom is

Een vreemd Sprookje

Locatie: Fietsenmaker Poutsma

Delen op social media is niet toegestaan.

Er was eens… Een kluizenaar, een prins, een meisje op de fiets. Dit alles zegt u hoogstwaarschijnlijk niets. Ze komen tezamen, op een plek hier niet ver vandaan. Dit is een sprookje dat u niet mag ontgaan.

Hocus Locus

Locatie: Fysiotherapeut Locus in centrum de Beijer

Delen op social media is niet toegestaan.

De chiropractor op de Geitenkamp is wijd en zijd bekend om zijn genezende krachten. Wijkbewoners en beroemdheden uit de hele wereld bezoeken de praktijk Hocus Locus om van hun pijn en lichamelijke ongemakken af te komen. Dat leidt tot bijzondere ontmoetingen waarbij soms harde noten moeten worden gekraakt.

Boekje open, Boekje dicht – Verhalen bij de Buren

Locatie: Woonkamer van Barbara

Delen op social media is niet toegestaan.

Een boekenclub boven op de bult. Iedereen is welkom. Don’t judge a book by its cover. Toch? Maar welke verhalen worden er gedeeld en welke niet? En wie bepaalt dat eigenlijk? Is er ruimte voor ieders verhaal? Of alleen voor de verhalen die we willen horen….

Hier vind je de video’s van route GEIT.