Foto’s en video’s Route Bult 2019

Vrij Spel

« van 5 »
Drie volwassenen staan in een speeltuin. Ze zijn de jongste van iedereen die er is. Ze zijn op zoek naar iets. De zoektocht leidt ze door de ruimte en brengt ze naar een spel waarvan alleen zij de regels kennen.

Regie: Tijmen Teunissen
Spel: Anita, Barbara en Willy
Te gast bij: Speeltuin De Rommelkist

Roest

« van 10 »
Fysiek maskertheater over drie broers die nog steeds in hun ouderlijk huis wonen. Naar buiten gaan doen ze liever niet. Want waarom zou je vrijwillig het gevaar en het onbekende opzoeken als je het binnenshuis zo goed hebt?

Regie: Joris Christ
Spel: Anja, Jelle, Jurre, Ronald
Te gast bij: Atelierwoning Visser en Meijwaard

Dieren Hebben Geen Oordeel

Er is geen galerij geselecteerd of de galerij is verwijderd.

Dieren hebben geen oordeel is een scène gebaseerd op de eigen verhalen van een hechte groep mensen die dagelijks met de zorg te maken hebben. In de scène wordt je meegenomen in positieve, negatieve en soms ook grappige verhalen over de zorg en staan we stil bij het feestelijk 5-jarig bestaan van Zorgboerderij TokHok.

Regie: Lotte Wandel
Spel: Esther, Thomas, Denise, Leroy, Laura, Harrie, Cindy, Noor, Rebecca en Elly
Te gast bij: Zorgboerderij TokHok

De Indische Waterlady’s

« van 9 »
Drie gepensioneerde Indische Waterlelie dansers vanuit de attractie in het sprookjesbos van de Efteling voeren, speciaal voor Het Herfsttheater festival, de act van hen nog een laatste keer op! Helaas zijn ze alleen na al deze jaren vergeten wat de waterlelie danspassen waren en gaat er dus van alles mis…

Regie: Christianne van Leest
Spel: Dieneke, Marijke en Naveline
Te gast bij: Garage Wielewaalstraat

FUIF

« van 16 »
De slingers hangen, de kaas is gesneden en de koffie loopt. Je bent van harte uitgenodigd voor FUIF. Een absurd feestje van herkenning waar niemand zeker weet wie er nu eigenlijk jarig is.

Regie: Marieke Valk
Spel: Michiel, Rik en Ruurd
Te gast bij: Woonkamer Bonte Wetering

Ga naar foto’s en video’s van Route Geit